Gyors kapcsolat
+36307313859

Portfólió

Morrison’s Liget weboldalának, illetve grafikai megjelenésének elkészítése

Megrendelő részéről igényként felmerült egy teljesen új weboldal elkészítése, és a szórakozóhely hangulatának átadása a weblapon keresztül. További kérés volt egy mostanában divatos weboldal layout megtervezése, ahol minden elemet a főbb közösségi oldalakkal össze lehet kötni. Emellett kapott a site egy flash alapú médialejátszót is, így böngészés közben a látogató folyamatosan az épp aktuálisan feltöltött zenéket hallgathatja a háttérben.

A weboldalon folyamatosan frissítésre kerülnek az események, heti átlagban 3 flyerrel, melyet szintén mi készítünk, továbbá ezek nyomdai előkészítését is mi végezzük.

Emellett minden eseményről készül egy webgaléria, melyet jól elkülöníthető módon, könnyen kereshetően tudnak a felhasználók használni. Integrálásra került továbbá egy videolejátszó modul az oldalon, illetve az oldal rendelkezik okostelefonra készített alkalmazásokkal is.

 

Amennyiben Ön is szeretne új weboldalt készíttetni, vagy ötleteinek grafikai megvalósításához keres egy megbízható csapatot, írjon nekünk!

Kapcsolat

A honlap megtekintése
 • Legújabb híreink

 • Rólunk írták

  Ismerősöm ajánlására próbáltam ki a tárhelyet, ennek immár 3 éve. Azóta a legnagyobb megelégedésemre szolgálnak. Gyors, precíz szakembergárda, a kérdéseimre ...

  Káldy Péter

  A szolgáltatásai között megtaláltuk a nekünk ideális megoldást, és az árral is elégedettek vagyunk.

  Zoltán

  Az előző helyen ahol tárhelyet béreltem nem voltam megelégedve az oldalon lévő scriptek futási sebességével, ezért döntöttem a váltás mellett. ...

  Sándor

Omegahosting feliratkozás űrlap


Az alábbi adatok megadásával vegye fel velünk a kapcsolatot.

Omegahosting bejelentkezési űrlap